Disclaimer

Disclaimer pentru SeoStar.ro
Ultima actualizare: 01 iunie 2023
Interpretare și definiții
Interpretare
Cuvintele a căror literă inițială este scrisă cu majusculă au înțelesuri definite în următoarele condiții. Următoarele definiții au același înțeles, indiferent dacă apar la singular sau la plural.
Definiții
În sensul prezentei clauze de excludere a răspunderii:
Compania (denumită fie "Compania", fie "Noi", sau "Al nostru" în prezentul Disclaimer) se referă la SeoStar.ro.
Serviciul se referă la Site-ul web.
Dumneavoastră înseamnă persoana fizică care accesează Serviciul, sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia o astfel de persoană fizică accesează sau utilizează Serviciul, după caz.
Website se referă la SeoStar.ro, accesibil de la https://www.seostar.ro
Disclaimer
Informațiile conținute în cadrul Serviciului sunt oferite doar în scop de informare generală.
Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni în conținutul Serviciului.
În niciun caz, Compania nu va fi răspunzătoare pentru daune speciale, directe, indirecte, indirecte sau incidentale sau pentru orice daune de orice fel, fie că este vorba de o acțiune contractuală, de neglijență sau de orice alt delict, care rezultă din sau în legătură cu utilizarea Serviciului sau cu conținutul Serviciului. Compania își rezervă dreptul de a face adăugiri, eliminări sau modificări ale conținutului Serviciului în orice moment și fără notificare prealabilă. Acest Disclaimer a fost creat cu ajutorul Generatorului de Disclaimer TermsFeed.
Compania nu garantează că Serviciul este lipsit de viruși sau alte componente dăunătoare.
Disclaimer privind legăturile externe
Serviciul poate conține linkuri către site-uri web externe care nu sunt furnizate sau întreținute de către sau în vreun fel afiliate cu Compania.
Vă rugăm să rețineți că Societatea nu garantează acuratețea, relevanța, actualitatea sau caracterul complet al informațiilor de pe aceste site-uri externe.
Declinarea răspunderii pentru erori și omisiuni
Informațiile oferite de Serviciu au doar rol de îndrumare generală cu privire la chestiuni de interes. Chiar dacă Societatea ia toate măsurile de precauție pentru a se asigura că conținutul Serviciului este actual și precis, pot apărea erori. În plus, având în vedere natura schimbătoare a legilor, normelor și reglementărilor, pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactități în informațiile conținute în Serviciu.
Compania nu este responsabilă pentru orice erori sau omisiuni, sau pentru rezultatele obținute în urma utilizării acestor informații.
Declinarea de răspundere privind utilizarea corectă
Compania poate utiliza materiale protejate prin drepturi de autor care nu au fost întotdeauna autorizate în mod specific de către proprietarul drepturilor de autor. Compania pune la dispoziție astfel de materiale pentru critică, comentarii, știri, predare, studii sau cercetare.
Compania consideră că acest lucru constituie o "utilizare corectă" a unui astfel de material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în secțiunea 107 din Legea privind drepturile de autor a Statelor Unite.
Dacă doriți să folosiți materiale protejate de drepturi de autor din Serviciu în scopuri proprii care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea proprietarului drepturilor de autor.
Opiniile exprimate Renunțare de răspundere
Serviciul poate conține puncte de vedere și opinii care sunt ale autorilor și nu reflectă în mod necesar politica sau poziția oficială a niciunui alt autor, agenție, organizație, angajator sau companie, inclusiv a Companiei.
Comentariile publicate de utilizatori sunt responsabilitatea exclusivă a acestora, iar utilizatorii își vor asuma întreaga responsabilitate, răspundere și vină pentru orice calomnie sau litigiu care rezultă din ceva scris într-un comentariu sau ca urmare directă a ceva scris într-un comentariu. Compania nu este răspunzătoare pentru niciun comentariu publicat de utilizatori și își rezervă dreptul de a șterge orice comentariu din orice motiv.
Declinarea răspunderii
Informațiile de pe Serviciu sunt furnizate cu înțelegerea faptului că Societatea nu este angajată în acest sens în furnizarea de consultanță și servicii juridice, contabile, fiscale sau de altă natură profesională. Ca atare, acestea nu trebuie utilizate ca substitut pentru consultarea unor consilieri profesioniști contabili, fiscali, juridici sau alți consilieri competenți.
În niciun caz, Compania sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru daune speciale, accidentale, indirecte sau de consecință, indiferent de natura lor, care decurg din sau în legătură cu accesul sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau utiliza Serviciul.
Declinarea de răspundere privind "Utilizarea pe propriul risc"
Toate informațiile din Serviciu sunt furnizate "așa cum sunt", fără nicio garanție privind caracterul complet, acuratețea, actualitatea sau rezultatele obținute în urma utilizării acestor informații și fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită, inclusiv, dar fără a se limita la garanțiile de performanță, de vandabilitate și de adecvare la un anumit scop.
Compania nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de oricine altcineva pentru orice decizie luată sau acțiune întreprinsă pe baza informațiilor furnizate de Serviciu sau pentru orice daune indirecte, speciale sau similare, chiar dacă a fost informată de posibilitatea unor astfel de daune.
Inteligenta Artificiala (AI)
Dezvoltatorul programelor de inteligenta artificiala si orice parti asociate, cum ar fi SeoStar.ro, nu vor fi considerate responsabile pentru orice daune sau pierderi, directe sau indirecte, care rezulta din utilizarea plugin-ului sau a continutului generat de serviciile AI.
Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor reglementarilor aplicabile in jurisdictia voastra, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, a legilor privind confidentialitatea si a reglementarilor referitoare la utilizarea tehnologiei AI.
In calitate de programator, va incurajez sa dati dovada de prudenta si discernamant atunci cand utilizati AI si sa verificati intotdeauna acuratetea si caracterul adecvat al informatiilor furnizate. Online, veti gasi o multime de informatii despre potentialele deficiente ale LLM-urilor, cum ar fi halucinatiile si confuziile.
Folosind site-ul SeoStar.ro sunteti de acord cu urmatoarele conditii si termeni de utilizare
Termeni si Conditii SeoStar
Termeni si Conditii OpenAI
Contactați-ne
Dacă aveți întrebări cu privire la acest Disclaimer, ne puteți contacta vizitând această pagină de pe site-ul nostru: www.seostar.ro/contact/
Vizualizari: 169