Protectia datelor cu caracter personal

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

TERMENI GENERALI:
Acesti termeni si conditii stabilesc regulile si conditiile de utilizare a site-ului nostru. Prin accesarea si utilizarea site-ului, sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI:
Toate informatiile si continutul prezentate pe site-ul nostru sunt protejate de drepturile de autor si sunt destinate doar pentru utilizarea personala si non-comerciala. Nu aveti dreptul sa modificati, sa distribuiti sau sa republicati continutul fara permisiunea noastra explicita.

DREPTURI DE AUTOR:
Toate drepturile de autor asupra continutului si materialelor de pe site-ul nostru sunt detinute de noi sau de titularii nostri de drepturi. Utilizarea neautorizata a continutului este strict interzisa si poate constitui o incalcare a legilor privind drepturile de autor.

INREGISTRARE, PAROLE, RESPONSABILITATEA UTILIZATORILOR:
Unele parti ale site-ului nostru pot necesita inregistrarea. Sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii parolei dvs. si a informatiilor de autentificare. Sunteti de acord sa ne informati imediat in cazul in care observati un acces neautorizat sau utilizare abuziva a contului dvs. Sunteti responsabil de toate actiunile efectuate prin intermediul contului dvs.

OPTIUNEA DE DEZABONARE:
Daca doriti sa va dezabonati de la primirea anumitor comunicari din partea noastra, va rugam sa urmati instructiunile furnizate in comunicarile respective. Respectam dreptul dvs. de a decide daca doriti sau nu sa primiti astfel de comunicari.

LIMITAREA RASPUNDERII:
Ne straduim sa furnizam informatii precise si actualizate pe site-ul nostru, dar nu putem garanta in mod expres sau implicit exactitatea, integritatea sau actualitatea continutului. Nu suntem responsabili pentru orice pierdere sau daune suferite ca rezultat al utilizarii sau dependentei de continutul site-ului nostru.

DREPT APLICABIL:
Acesti termeni si conditii vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile aplicabile si jurisdictia competenta. Orice litigiu rezultat din acesti termeni si conditii va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor competente.

SUSPENDAREA ACCESULUI:
Ne rezervam dreptul de a suspenda sau restrictiona accesul dvs. la site-ul nostru, fara notificare prealabila, in cazul incalcarii acestor termeni si conditii sau in cazul in care consideram ca exista un abuz sau activitate ilegala asociata cu utilizarea dvs.

SCHIMBARI ALE SITE-ULUI:
Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe site-ul nostru, in orice moment si fara notificare prealabila. Nu suntem responsabili fata de dvs. sau orice tert pentru orice modificari, suspendari sau intreruperi ale site-ului nostru.

APROBAREA COMENTARIILOR:
Ne rezervam dreptul de a aproba sau de a modera comentariile si contributiile utilizatorilor pe site-ul nostru. Comentariile care contin limbaj obscen, defaimari sau incalcari ale drepturilor de autor pot fi eliminate fara notificare prealabila.

MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII:
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta sectiune de termeni si conditii in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa revizuiti periodic acesti termeni si conditii pentru a fi la curent cu orice modificari.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Termeni si definitii:
Aceasta sectiune explica termenii utilizati in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal si descrie informatiile oferite prin intermediul site-ului nostru.

Principii:
Noi respectam confidentialitatea si protejam datele cu caracter personal in conformitate cu legislatia aplicabila. Ne angajam sa colectam si sa prelucram datele cu caracter personal intr-un mod transparent, in scopurile stabilite si cu respectarea drepturilor utilizatorilor.

Cine este responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal?
Noi suntem responsabilii cu prelucrarea datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru. Puteti gasi informatii de contact in sectiunea “Cum ne poti contacta?”.

In ce scop se prelucreaza datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru pot fi prelucrate in scopurile specificate in politica noastra de confidentialitate. Aceste scopuri pot include, de exemplu, furnizarea de servicii, imbunatatirea experientei utilizatorilor si respectarea obligatiilor legale.

Drepturile utilizatorului:
Utilizatorii au anumite drepturi in ceea ce priveste datele lor cu caracter personal, cum ar fi dreptul de acces, rectificare, stergere si opozitie. Detalii despre aceste drepturi si modalitatile de exercitare a acestora pot fi gasite in politica noastra de confidentialitate.

Cum ne poti contacta?
Daca aveti intrebari sau solicitari referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal sau la informatiile oferite prin intermediul site-ului nostru, puteti utiliza informatiile de contact furnizate in politica noastra de confidentialitate pentru a ne contacta.

Vizualizari: 82