Servicii

Optimizarea SEO locala pentru Google

Servicii SEO

Prin SEO Star ofer servicii SEO complete pentru companii de toate dimensiunile, de la startup-uri sau firme mici pana la corporatii multinationale. Sunt un profesionist cu experienta care are o intelegere profunda a celor mai recente tendinte si tehnici SEO si ma angajez sa ofer clientilor mei rezultate de calitate superioara.

Serviciile mele SEO sunt concepute pentru a ajuta companiile sa isi imbunatateasca vizibilitatea online si sa atraga mai mult trafic pe site-urile lor. Lucrez indeaproape cu toti clientii mei pentru a intelege nevoile si obiectivele lor specifice si dezvoltam impreuna strategii personalizate pentru a raspunde acestor nevoi.

Serviciile mele includ cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea pe pagina, construirea de link-uri, crearea de continut si multe altele. Folosesc o varietate de instrumente si tehnici pentru a ma asigura ca site-urile web ale clientilor mei sunt optimizate perfect pentru motoarele de cautare iar continutul lor este atractiv si relevant pentru publicul tinta.

Christian SeoStar - Optimizare SEO

In cadrul SEO Star, ma angajez sa ofer servicii SEO de calitate superioara clientilor mei. Folosesc o varietate de instrumente si tehnici pentru a imbunatati pozitionarea site-ului web in motoarele de cautare si pentru a atrage mai mult trafic pe site-ul vostru. Daca sunteti in cautarea unui partener SEO de incredere si cu experienta, contactati-ma astazi pentru a afla mai multe despre serviciile mele.

Christian @ SeoStar.ro

Specialist SEO

Servicii SEO - Optimizarea On-Page

Optimizarea on-page implica efectuarea de modificari pe site-ul web pentru a imbunatati clasamentul acestuia in motoarele de cautare. Aceasta include optimizarea etichetelor de titlu, a meta descrierilor, a etichetelor de antet si a continutului site-ului web. De asemenea, optimizez structura de legaturi interne a site-ului web si ma asigur ca site-ul vostru este prietenos cu dispozitivele mobile si usor de navigat.

Crearea de continut

Crearea de continut este o parte esentiala a oricarei campanii SEO. Lucrez indeaproape cu clientii mei pentru a crea continut atractiv si relevant, care este optimizat pentru motoarele de cautare. Aceasta include postari pe blog, articole, infografice si multe altele. Continutul este conceput pentru a oferi valoare publicului tinta, imbunatatind in acelasi timp si clasamentul site-ului vostru in motoarele de cautare.

Cercetarea cuvintelor cheie

Cercetarea cuvintelor cheie este o parte esentiala a oricarei campanii SEO. Aceasta implica identificarea cuvintelor cheie si a frazelor pe care oamenii le folosesc atunci cand cauta produse sau servicii legate de afacerea dumneavoastra. Folosesc o varietate de instrumente si tehnici pentru a efectua cercetarea cuvintelor cheie, inclusiv Link-Assistant, Google Keyword Planner, SEMrush, Ahrefs si multe altele. Scopul meu este de a identifica cuvintele cheie care au cel mai mare volum de cautare si cea mai mica concurenta, astfel incat sa le putem viza in mod eficient in campaniile noastre SEO.

Crearea de Backlinks

Construirea de link-uri este procesul de achizitionare de backlink-uri de la alte site-uri web catre propriul site web. Aceasta este o parte importanta a SEO, deoarece motoarele de cautare iau in considerare numarul si calitatea legaturilor care indica spre site-ul vostru web atunci cand determina clasamentul acestuia. Folosesc o varietate de tehnici pentru a dobandi link-uri de inalta calitate de la site-uri web de renume, inclusiv guest blogging, broken link building si multe altele.

Optimizarea SEO - Site Web

De ce sa apelezi la serviciile SEO Star

Numele meu este Christian, sunt un Manager SEO pasionat de UX si expert in marketing online.

Prin experienta mea de peste 12 ani ca Manager SEO, m-am putut perfectiona in optimizarea paginilor web pentru motoarele de cautare. SEO fiind principalul meu domeniu de activitate, stiu exact de ce este nevoie pentru ca site-ul tau sa se claseze pe locul 1 al motorelor de cautare.

  1. Mai multa popularitate la nivel local
  2. Mai multe solicitari si vanzari
  3. Mai multe cereri pentru cresterea cifrei de afaceri

SEO este un proces ce include teme pentru acasa care nu se termina niciodata. Cel mai important lucru este sa iti faci temele cu precizie si sarguinta pe o perioada lunga de timp – doar asa o sa beneficiezi de rezultatele SEO pe termen lung.

12+ Ani de experienta

Servicii SEO de 5 Stele

Procesare prompta

Suport dedicat

Servicii SEO Gratuite

SeoStar.ro a fost creeat pentru a oferii cel mai bun audit SEO si consultanta SEO gratuita pentru a va ajuta sa imbunatatiti vizibilitatea si pozitionarea site-ului vostru pe motoarele de cautare. Sunt un expert SEO ce va efectua o analiza amanuntita a continutului, structurii si performantei site-ului tau web pentru a identifica zonele care necesita imbunatatiri.
Iti voi pune la dispozitie un raport detaliat care evidentiaza punctele forte si punctele slabe ale site-ului tau web si voi face recomandari pentru a stimula si imbunatati campania SEO pentru site-ul tau web. Serviciul meu gratuit de audit si consiliere SEO este ideal pentru intreprinderile mici sau PFA-uri care doresc sa isi imbunatateasca prezenta online si sa atraga mai multi clienti. Cu SeoStar.ro alaturi de tine, poti avea incredere ca primesti cele mai bune sfaturi si expertiza pentru a-ti optimiza site-ul web pentru motoarele de cautare.

Servicii scriere texte si creare de continut

SEO Content Creation

Optimizat, Afin grupului tinta, Unic

Optimizarea continutului adecvat pentru motoarele de cautare este mai importanta astazi decat niciodata si poate face diferenta intre succesul sau esecul unui site web.

Cele trei lucruri care inca te impiedica sa creezi continut pentru pagina ta web si sa ai succes in SEO sunt:

  1. Implementarea incompleta a elementelor de baza
  2. actiuni haotice fara efect de durata
  3. sau numeroase tentative de optimizare fara un scop foarte bine definit

Motoarele de cautare, in special Google, devin din ce in ce mai inteligente si pot percepe continutul in mod similar cu o fiinta umana. De aceea este foarte importand sa oferi vizitatorilor un continut web conceput exact pentru ei si texte de calitate optimizate pentru motoarele de cautare.

de la 149€

Servicii de SEO pentru UX Design

Web Design

CONCEPTIE, PLANIFICARE, DESIGN

Planificati un nou site web care sa se adapteze automat pe toate dispozitivele uzuale? Sunt specializat in web design si programare pentru site-uri web responsive. Ma concentez pe web design si programare pentru site-uri WordPress responsive.

Mai mult de 50% dintre vizitatorii de site-uri web folosesc dispozitive mobile pentru a naviga pe internet. Site-urile web responsive sunt o necesitate in zilele noastre! Site-urile pe care le cream impreuna, pot fi vizualizate cu usurinta pe dispozitive mobile, desktop-uri, laptop-uri sau tablete. Impreuna, realizam site-uri web adaptive cu un design web chic.

Design web personalizat

de la 1299€

Servicii de Design Grafic

Design Grafic

ILUSTRATIE, DESIGN EDITORIAL SI CORPORATE

Design-ul si informatiile vizuale trebuie sa inspire si sa comunice un mesaj. Ingenios, fascinant, plin de fantezie, stimulativ dar si plin de umor, provocator, contemporan, original, distinctiv, caracteristic, inovator, poetic dar si emotionant …

Avand in vedere forma si functia, scopul si rentabilitatea, disciplina si atitudinea, intuitia si puterea de gandire, aceste cerinte importante pentru un design grafic cum impact, pot fi indeplinite.

Impreuna dezvoltam un domeniu larg de design grafic cu o reteta unica, bazata pe continut, prin conceperea, proiectarea si realizarea pe diverse suporturi, cum ar fi carti, reviste, afise, ambalaje, meniuri, calendare etc., precum si dezvoltarea de imagini si semnale vizuale, pictograme sau sisteme de orientare in cadrul unui design corporativ.

Atelierul de grafica dezvolta idei si creeaza concepte pentru branduri,
oameni si companii.

de la 299€

Este 2023 si SEO functioneaza mai bine ca niciodata - sustin acest lucru din propria experienta si prin exemplul meu.

Imi generez traficul web si cererile de informatii sau contact in mod fiabil, calitativ si frecvent prin intermediul rezultatelor 100% organice. Mi-am rafinat strategia SEO cu precizie in ultimii ani si am implementat-o de fiecare data cu succes. Aceasta precizie asigura rezultatele dorite in sute de proiecte ale clientilor, in special atunci cand obiectivul este unul clar definit.

Imi inspir increderea din fapte concrete si rezultate constante!

Ceea ce ma motiveaza cel mai mult este impulsul si potentialul traficului organic. Vorbim despre momentul in care SEO se transforma in cereri de informatii sau vanzari.

Succesul este garantat din momentul in care generezi trafic web si cereri de informatii, recurente si de calitate – fara a fi nevoit sa cumperi trafic prin canale de Advertising costisitoare.

Daca esti deja constient de obiectivele tale, atunci contacteaza-ma pentru o consultare initiala fara nici un fel de obligatii. Impreuna vom afla daca te pot ajuta cu proiectul tau SEO.

Astept cu nerabdare sa te cunosc!

Vizualizari: 376