despre Seo Star

Numele meu este Christian, sunt un Manager SEO pasionat de UX si expert in marketing online.

Prin experienta mea de peste 12 ani ca Manager SEO, mi-am perfectionat expertiza in optimizarea paginilor web pentru motoarele de cautare. SEO fiind principalul meu domeniu de activitate, stiu cu exactitate de ce este nevoie pentru ca site-ul tau sa se claseze pe primele locuri ale rezultatelor motoarelor de cautare.
Sunt un specialist SEO eficient, performant si cu o viziune de perspectiva. In prezent, sunt Manager digital la Foto Max, responsabil pentru intregul portofoliul de produse Foto & Video si coordonatorul prezentei digitale. Sunt de asemenea, administratorul blogului SeoStar, prin care vreau sa raspandesc in Romania importanta si bonusurile oferite de marketingul digital prin optimizarea site-urilor web pentru motoarele de cautare.
Mi-am inceput cariera de freelancer in anul 2010 la Londra, scriind articole despre tehnologie, sfaturi si instrumente pentru branduri mici sau persoane cu activitati independente. Imi plac trucurile de productivitate, procesele de lucru minimaliste, inteligenta artificiala si toate filmele de actiune care ies pe piata.
Creaza si creste online impreuna cu Seo Star

Misiunea mea

Vreau sa fac accesibile toate informatiile despre SEO pentru fiecare vizitator, antreprenor mic sau mijlociu din Romania. Impreuna cream un nou model de publicare digitala, optimizata pentru motoarele de cautare. Un model care sprijina nuantele, complexitatea si povestirea esentiala a stimulentelor publicitare tipice in Advertising.

Rolul tau

Este simplu: invata online pe SeoStar teoriile si tehnicile de baza ale SEO pentru optimizarea paginii tale web, pentru ca in cele din urma, site-ul tau sa ajunga pe prima pagina in topul rezultatelor de cautare.

Ghilimele - Citat SeoStar.ro

“Succesul pe Google vine prin optimizare pe termen lung. Vorbesc din propria experienta si din exemplul meu, prin modul in care mi-am construit si dezvoltat cariera profesionala.”

Christian @ Seo Star

Consultanta, experienta si compententa: sunt specializat in crearea de continut web de calitate, unic si deosebit de usor de utilizat. Abilitatile mele sunt completate prin consultanta strategica de lunga durata si optimizarea site-urilor web sau a magazinelor online. Baza de cunostinte este reprezentata de experienta proprie si de dorinta constanta de a imi dezvolta in continuare aceasta expertiza.
Sunt in primul rand un artizan al progresului SEO si pionier al transformarii digitale avansate. Ajut firmele mici si mijlocii, sa castige si isi creasca increderea clientilor, sa fie primele si sa se dezvolte ca o companie eficienta in privinta solutiilor digitale de marketing de afaceri.
Christian SeoStar - Optimizare SEO
Ghilimele - Citat SeoStar.ro

“Pentru mine, a sta pe loc inseamna a face un pas inapoi.”

Christian @ Seo Star

Vrei sa aflii mai multe despre SEO?

Afla toate noutatile din domeniul marketingului digital, cele mai bune tehnici si strategii SEO pentru afacerea ta. Te voi tine la curent cu informatii actuale despre:

Cursuri SEO gratuite
Cele mai bune sfaturi SEO
Strategii de Marketing local
Metode de crestere a unei afaceri mici
Structura site-ului web si legaturile interne
Optimizarea SEO pentru Bloggeri sau Influenceri
Instrumente pentru cercetarea cuvintelor cheie si analize SEO

Inscrie-te acum gratuit in Newsletter-ul meu informativ!

Subscription Form

Iti multumesc ca imi citesti blogul. Voi prezenta in curand mai mult continut despre SEO, despre rezultatele si puterea sa uimitoare! Daca esti interesat de SEO sau daca ai alte intrebari pentru mine, nu ezita sa le scrii aici in comentarii.

Vizualizari: 225