Comunitate

Please or Register to create posts and topics.

Diferite tipuri de servicii pe Google

Buna Cristian,am o intrebare mai complicata... Cum pot sa apar in listele locale pentru google in diferite categorii sau servicii pe care le ofer? In exemplul nostru, suntem un salon de infrumutesare si oferim manichiura, pedichiura, cosmetica etc dar si masaje. Cum putem sa ne pozitionam pe google local pentru aceste tipuri de servicii? In prezent, ne clasam pentru manichiura sau pedichiura, dar pierdem o mare parte din afacerea noastra prin faptul ca nu ne clasam si pentru celelalte servicii pe listarile de pe Google local. Orice ajutor sau sugestii sunt foarte binevenite si apreciate.

Christian @ SEO Star și Keira au reacționat la acest articol.
Christian @ SEO StarKeira

Buna ziua!

Scuze ca nu ai primit un raspuns mai rapid.
In primul rand, trebuie sa folositi o categorie principala dar si cat mai multe sub-categorii Google aplicabile afacerii voastre, fara ca acestea sa fie redundante. Daca aceste categorii descriu cu exactitate ce face afacerea voastra, atunci va sugerez sa le adaugati in listarea Google.

Daca aveti diferite servicii pe care le oferiti, puteti utiliza de asemenea un meniu de servicii pe Google pentru a le enumera. Nu va pot garanta ca acest lucru va avea un impact asupra pozitionarii in clasament, dar este cel putin un flux de informatii pe care le oferiti pe Google cu privire la ce anume face afacerea voastra.

Dincolo de acest lucru, capacitatea de a va clasifica pentru diferiti termeni de cautare se bazeaza pe o serie de factori diferiti - cum ar fi recenziile, autenticitatea, autoritatea si puterea voastra organica ca si firma. Va trebui de asemenea sa va concentrati puternic pe continutul organic al site-ului vostru web si pe legaturile ce descriu aceste servicii. Marcile si Brandurile cu o autoritate ridicata se pot clasifica pentru mai multi termeni din meniul lor de servicii sau produse.

Sper ca aceste informatii sa va fie de folos 🙂

Cecilia și Keira au reacționat la acest articol.
CeciliaKeira
Vizualizari: 4825